top of page

Webshop voorwaarden

1 Identiteit van de verkoper

De webshop ‘www.temps-de-beaute.be’ is eigendom van Celine Schelstraete, Temps de Beauté, Vinktstraat 12A, 9800 Deinze met ondernemingsnummer BE 0563343732, Telefoonnummer: +32 495 69 59 33, E-mailadres: info@temps-de-beaute.be hierna genoemd ‘de verkoper’.

2 Algemeen 

2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten tussen de klant (definitie klant zie artikel 2.2) en verkoper. Door een bestelling te plaatsen verklaard de klant zich dan ook akkoord met deze algemene voorwaarden. 

2.2 De klant: iedereen die een online bestelling plaats via www.temps-de-beaute.be

3 Overeenkomst tussen de klant en verkoper

3.1 De overeenkomst komt maar tot stand nadat de betaling door de klant is uitgevoerd via de door hem gekozen betalingswijze (zie artikel 4) en nadat de betaling geregistreerd is op de rekening van de verkoper. 

3.2 Indien de verkoper om een bepaalde reden een levering van een bestelling niet kan uitvoeren, zal de verkoper dit zo snel mogelijk laten weten aan de klant, die op geen enkele manier aanspraak kan maken op een schadevergoeding. De klant kan dan wel kiezen om voor hetzelfde bedrag andere producten te laten leveren of indien gewenst wordt het gestorte bedrag terug overgemaakt aan de klant door de verkoper.
3.3 De voertaal van de afgesloten overeenkomsten is Nederlands. Er kan steeds contact worden opgenomen met de verkoper ingeval van onduidelijkheid.

4 Betaling en betaalwijze
4.1 De prijzen zijn deze vermeld op de website op het ogenblik van de bestelling. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

4.2 Voor levering in België zijn de prijzen exclusief leveringskosten. De kosten voor verzending worden opgegeven bij bestelling vooraleer de bestelling definitief wordt geplaatst. Er kan dan alsnog van de bestelling worden afgezien.

4.3 Betaling dient de levering vooraf te gaan en gebeurt via de online betalingsmogelijkheid: Bancontact. De verkoper kan echter nooit aansprakelijk gesteld worden bij misbruiken.
4.4 Cadeaubonnen of kortingen van klantenkaarten kunnen niet opgenomen worden op de webshop temps-de-beaute.be.

5 Bevestiging bestelling
5.1 Nadat het systeem voornoemde betaling heeft aanvaard, bevestigt de verkoper de bestelling via e-mail.

6 Levering, leveringstermijnen en verzendkosten 

6.1 De producten worden geleverd via Bpost. Of haal jouw bestelling gratis af in de winkel na afspraak.

6.2 De verzendkosten voor verzenden en retour vallen ten laste van de klant.

6.3 De klant  zal de verkoper binnen de 48u op de hoogte brengen bij beschadiging en eventuele niet ontvangst van de goederen. 

6.4 Levering worden gedaan op het leveringsadres dat de klant opgeeft in zijn bestelling. Producten worden ook enkel geleverd in België. 

6.5 De verkoper voorziet een leveringstermijn, wanneer de artikelen voorradig zijn, van 2 à 5 werkdagen na het ontvangen van de betaling op de rekening van de verkoper voor alle bestelling in België. De verkoper is niet aansprakelijk voor vertraging of uitblijven van de levering door toedoen van de vervoerder.

6.6 Bestelling geplaatst tijdens het weekend en op maandag zullen pas klaargemaakt worden voor verzending op dinsdag.

7 Retour en terugbetaling 

7.1 Indien de klant wenst af te zien van de aankoop na levering, dient hij de verkoper daarvan schriftelijk op de hoogte te brengen via mail, info@temps-de-beaute.be binnen de 7 dagen na aankoop. We voorzien gratis verzending in een straal van 10km (vertrekkend van Vinktstraat 12A). Voor verzending buiten de straal van 10km wordt 6,95 euro aangerekend.

7.2 Het product dient dan terug gezonden te worden naar , Temps de Beauté, Vinktstraat 12A, 9800 Deinze. De producten dienen nog steeds verpakt te zijn in hun originele verpakking (zowel karton als plastiek).
7.3 Je kan geen aankopen in solden of afprijzing retourneren.

7.4 De verzendkosten voor terugzending van producten van de klant naar de verkoper zijn steeds voor rekening van de klant.

7.5 Bij ontvangst van de teruggezonden producten, zullen de goederen gecontroleerd worden en indien er geen beschadigingen zijn, het product ongedragen is en voorzien is van alle originiele tags, labels en verpakking, zal het verschuldigd bedrag terug overgemaakt worden aan de klant via dezelfde rekening waarmee de betaling gebeurde bij de bestelling. 

7.6 Indien de goederen niet voldoen aan artikel 7.5 zal de klant op de hoogte gebracht worden via mail door de verkoper. De klant kan dan geen beroep doen op terugbetaling van de producten. De producten zullen dan gedurende 14 dagen ter beschikking blijven van de consument in Temps de Beauté, Vinktstraat 12A, 9800 Deinze of op vraag van de klant terug overgemaakt worden naar het leveringsadres mits het eerst opnieuw betalen van de verzendkosten door de klant aan de verkoper.

8 Garantie

8.1 Elk probleem of gebrek met betrekking tot de levering van een artikel, beschadiging of kwalitatieve tekortkoming dient de klant de verkoper daarvan schriftelijk op de hoogte te brengen via mail, info@temps-de-beaute.be binnen de 7 dagen na aankoop. 

8.2 Ingeval van gesignaleerde problemen moet de klant dit melden binnen de 7 dagen na ontvangst. Er wordt dan samen naar een oplossing gezocht. Indien de levering moet teruggezonden worden naar de verkoper, gebeurt dit op de wijze zoals vermeld onder 7. 

8.3 De verkoper is niet aansprakelijk voor overmacht, ongeluk, verkeerd gebruik of foute behandeling van een artikel door de klant.

8.4 Een artikel met een aanvaard gebrek wordt kosteloos vervangen of hersteld. Indien de kosten van herstelling buiten verhouding zijn, behoudt de verkoper zich het recht om het artikel te vervangen of om te ruilen door een gelijkaardig artikel.

9 Handtekening en bewijs

9.1 De klant is zelf en uitsluitend verantwoordelijk voor de juistheid van alle gegevens die hij of zij doorgeeft.
9.2 De uiteindelijke bevestiging van de bestelling door de klant geldt als aanvaarding van de bestelling aan de gestelde prijs. De bekrachtiging van de klant geldt als handtekening en uitdrukkelijke aanvaarding van alle verrichtingen via de website.

10 Gegevens van de klant

10.1 Door gebruik te maken van de webshop Temps de Beauté stemt de klant in met het verzamelen en het gebruik van bepaalde persoonlijke gegevens maar dan enkel in het kader van klantenbeheer. Deze gegevens worden opgenomen in de databank klanten temps-de-beaute.be . 

10.2 De klant heeft steeds het recht om deze persoonlijke gegevens te laten verwijderen uit het klantenbestand van temps-de-beaute.be. Hij dient daarvoor een aanvraag te versturen via mail. 

Meer info in de privacy policy​.

11 Geschillen 

11.1 Deze overeenkomst wordt beheerst door en zal worden geïnterpreteerd overeenkomstig het Belgisch recht. Geschillen zullen gebracht worden voor de bevoegde rechtbanken te Gent, België. 

bottom of page