top of page
Marble Surface

Maria Galland Paris

Filosofie

Het instituut Maria Galland Paris werd 50 jaar geleden opgericht door een buitengewone vrouw, wiens geest nog steeds het merk inspireert. Madame Galland zelf blijft tot op vandaag nog steeds een inspiratiebron voor vrouwen wereldwijd. Met haar unieke inzicht om huidverzorging te individualiseren heeft Madame Galland het voortouw genomen in een holistische benadering van schoonheid.

Vanuit haar passie voor klassieke dans begreep Madame Galland dat schoonheid draait om energie. Haar sterke overtuiging dat elke vrouw haar eigen unieke energie heeft die haar stralend en mooi maakt, leidde tot haar eigen verlangen om die schoonheid te onthullen. Haar ultieme droom is uitgekomen: haar unieke methode onthult de beautyenergie van elke vrouw, op elke leeftijd.

Marble Surface

Geschiedenis

Geïnspireerd en opgericht door een Parijse danseres en schoonheidstherapeute is Maria Galland Paris het professionele premium cosmeticamerk met een fascinerende geschiedenis.

De jaren zestig waren wild en vol met revolutionaire ideeën. En de plek om dit ten volle te ervaren was de wijk Le Marais in Parijs, het bruisende hart van de wereldhoofdstad van de schoonheid en de thuisbasis voor levendige creativiteit. Met haar avant-gardistische visie op het behoud van de jeugdige schoonheid en de uitstraling van de huid was Madame Galland helemaal in lijn met de spirit van deze tijd. Als gepassioneerd danseres was ze er rotsvast van overtuigd dat schoonheid alles te maken had met ieders unieke energie. Ze geloofde dat schoonheid onthuld kon worden door een nieuwe methode met een holistische huidverzorging.

MGP_about-mg_history_01.jpg
Logo Maria Galland.png
Masque Modelant Maria Galland.jpg

In 1962 ontwikkelde de gepassioneerde danseres een behandelingsconcept dat zo uniek is als de huid zelf door geavanceerd dermatologisch onderzoek samen te laten smelten met het beste vakmanschap in cosmetica. En tot op de dag vandaag, meer dan 50 jaar later, zet dit behandelingsconcept wereldwijd nog steeds de standaard in schoonheidsverzorging. Haar achtergrond in klassieke dans maakte dat Madame Galland zich ten zeerste bewust was van de kracht van aanrakingen en van kinetische energie. Ze gebruikte deze visie om een efficiënte choreografie van gebaren te creëren – de MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE - die nu wordt toegepast door schoonheidspecialisten uit het topsegment. Deze methode wordt aangevuld met ultra-gepersonaliseerde lifestyle tips om iedere vrouw een holistische ervaring met uitzonderlijke resultaten te geven.

bottom of page