top of page
Marble Surface

Verzorgingen

Gelaatsverzorgingen

Ervaar wat schoonheid is met de verzorgende behandelingen van Maria Galland Paris. Verschillende verzorgingen voor het gelaat beantwoorden uw wensen en de behoeften van uw huid.

Temps de Beauté Gelaat.jpg

Gelaatsverzorging
‘Rituel Mille Sublime Jeunesse’

De kracht van goud in een ultiem ritueel. Dit is een echte, zintuigelijke ervaring die verder gaat dan een behandeling. Het is de meest complete en ultieme anti-aging ervaring van Maria Galland. Met de luxe MILLE producten biedt deze verzorging alles wat de huid nodig heeft: hydratatie, regeneratie, gladheid, stevigheid, elasticiteit en vermindering van rimpels. Mogelijk vanaf 30+.

Gelaatsverzorging
‘Méthode Mosaïque Modelante’

De Méthode Mosaïque Modelante is meer dan een gewone gezichtsbehandeling; het is een geweldige beleving met een spectaculair liftend effect, voor zichtbaar meer energie, een stralende huid en het ultiem gevoel van wellbeing. Na de op maat gemaakte gelaatsbehandeling volgt er als afsluiter een relaxerende handmassage. De huid ziet er tot 90% jonger uit.

Gelaatsverzorging 

‘Soin Activ' Age’

50, een levensfase vergezeld van grote veranderingen! Opvliegers, prikkelbaarheid, slaapstoornissen, gewichtstoename, ... Zoveel veranderingen die verband houden met de menopauze en hormonale schommelingen. Deze behandeling activeert de schoonheid van de rijpere huid. De huid is soepeler, gladder, goed gevoed en is stralend mooi.  Geniet van het comfortabele gevoel van een volle huid.

Gelaatsverzorging 

‘Soin Lumin Eclat’
 

De Soin Lumin' Eclat onthult in één behandeling, door een ontspannende en uitsluitende manuele massage, de natuurlijke schoonheid van een vermoeide, doffe huid met gebrek aan energie. De behandeling vormt een echte vakantie voor de huid die wordt blootgesteld aan een hectisch levenstempo.

Gelaatsverzorging 

‘Lift Expert’

De 40'ers, tekenen van veroudering worden meer zichtbaar. De gelaatsverzorging bestaat uit een 100% manuele liftende massage met bewezen werkzaamheid en diep ontspannende momenten om lichaam en geest te resetten. De behandeling verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk en vult de huid op, strijkt rimpels glad en onthult een zichtbaar jonger uitziende huid.

Gelaatsverzorging 

‘Soin Hydra' Global’

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met de ‘Soin Hydra' Global’. Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie. Droogtelijntjes lijken verminderd. De huid heeft nieuwe energie en uitstraling. De huid ziet er voller en frisser uit. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist. De huid straalt!

Gelaatsverzorging 

‘Soin Nutri' Vital’

Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging. De combinatie van de Nutri' Vital producten met de bekende Essentiële Maria Galland Massage voedt, revitaliseert en biedt comfort; de huid wordt weer zacht, fluweelachtig en straalt van schoonheid. Ontsnap voor een moment van puur genot.

Gelaatsverzorging 

‘Soin Sensi' Repair’

De Sensi' Repair-behandeling is speciaal ontworpen om in te spelen op de behoeften van de meest gevoelige huidtypen. De behandeling geeft een intense ontspanning en rust om de huid te regeneren, te ontspannen en te kalmeren. Een professionele techniek die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.

Supplement 

'Soin D-tox'

Maria Galland creëerde een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling die je extra kan boeken bij je gelaatsverzorging. Met respect voor het ecosysteem van de huid en bewezen resultaten. De dode huidcellen worden onmiddellijk verwijdert, onzuiverheden worden geabsorbeerd, de poriën worden terug geopend en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Een unieke beautymethode die de huid weer laat ademen.

Weet je niet welke gelaatsverzorging het meest geschikt is voor jou huid?
Laten we dan samen de behoeften van jou huid bespreken op jou afspraak.

 

Plan jouw gelaatsverzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

Gelaat
Marble Surface
Temps de Beauté Ontharing.jpg

Plan jouw ontharing op tijd in.

Maak een afspraak.

Ontharingen

Suikerontharing

De suikerontharing bestaat uit allemaal natuurlijke bestanddelen: water, glucose en fructose. Deze ontharingsmethode is geschikt voor iedereen en elk huidtype. De behandeling verloopt iets trager maar is zachter en er is duidelijke vermindering van de haargroei. En als je last hebt van ingegroeide haren is dit de oplossing.

Ontharingen met warme hars

Warme hars is een kleverige striphars die voornamelijk gewonnen wordt uit naaldbomen. De hars wordt verwijderd met een strip.

Ontharig
Marble Surface

Medische pedicure

Bij een medische pedicure of voetverzorging worden de nagels geknipt en gevijld, de nagelriemen naar achter geduwd en de velletjes verwijderd. Ook wordt de eelt, eeltpitten of eksterogen, ingegroeide nagels verwijderd en verzorgd.

Manicure

Bij een manicure of handverzorging worden de nagels mooi in vorm gevijld, de nagelriemen naar achter geduwd en de velletjes verwijderd. De manicure wordt afgewerkt met een verstevigende glanslak op de nagels en nadien worden de handen goed ingemasseerd met een verzorgende handcrème.

Lakken van de nagels

Temps de Beauté Pedicure.jpg

Plan jouw verzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

Anker 1
Anker 2
Marble Surface
Temps de Beauté Manicure.jpg

Gelish handen / voeten

Gelish

Gelish is een soort afweekbare gel, aan te brengen zoals nagellak maar is sterker en blijft langer zitten. Gelish blijft ongeveer 14 – 21 dagen, afhankelijk van de sterkte van u eigen nagels. Bij deze behandeling kan er geen verlenging van de nagels toegepast worden. Gelish is de oplossing voor diegene die van verzorgde, mooie nagels houdt.

Plan jouw nagelverzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

Gelish
Marble Surface

Verven van de wimpers

Bij het kleuren van de wimpers lijken de wimpers langer en voller. Deze behandeling is ideaal voor mensen met lichte wimpers.

De kleuring blijft ongeveer 3 – 4 weken.

Duurtijd: 15 min.

Plan jouw verzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

Verven van de wenkbrauwen

Bij het kleuren van de wenkbrauwen zorgt u voor meer expressie van het gelaat en komen de ogen beter uit.

 

De kleuring blijft ongeveer 3 – 4 weken.

Duurtijd zonder epileren van de wenkbrauwen: 15 min.

Verven wenk
Marble Surface

Maquillage

De maquillage wordt uitgevoerd met de producten van Les Couleurs de Noir. Les Couleurs de Noir creëert gebalanceerde formules met actieve en natuurlijke ingrediënten die de gezondheid van de huid verbetert.
#natuurlijk #mineraal #vegan

Plan jouw maquillage op tijd in.

Maak een afspraak.

Maquilage

Wens je meer info omtrent onze prijzen?

Ga naar de pagina hieronder

bottom of page