Marble Surface

Verzorgingen

Marble Surface

Gelaatsverzorgingen

Ervaar wat schoonheid is met de verzorgende behandelingen van Maria Galland Paris. Verschillende verzorgingen voor het gelaat beantwoorden uw wensen en de behoeften van uw huid.

Gelaatsverzorging
‘Méthode Mosaïque Modelante’

De Méthode Mosaïque Modelante is meer dan een gewone gezichtsbehandeling; het is een geweldige beleving met een spectaculair liftend effect, voor zichtbaar meer energie, een stralende huid en het ultiem gevoel van wellbeing. Na de op maat gemaakte gelaatsbehandeling volgt er als afsluiter een relaxerende handmassage. De huid ziet er tot 90% jonger uit.

Gelaatsverzorging 

‘Soin Lumin Eclat’
 

Dertigers zijn er zich van bewust dat hun drukke levensstijl hun huid beïnvloedt. Deze verkwikkende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne eerste rimpels en verfijnt de teint. Als resultaat ziet de huid er egaler uit met meer uitstraling en een jeugdige, frisse glow. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling.

NIEUW! Gelaatsverzorging 

‘Soin Activ' Age’

50, een levensfase vergezeld van grote veranderingen! Opvliegers, prikkelbaarheid, slaapstoornissen, gewichtstoename, ... Zoveel veranderingen die verband houden met de menopauze en hormonale schommelingen. Deze behandeling activeert de schoonheid van de rijpere huid. De huid is soepeler, gladder, goed gevoed en is stralend mooi.  Geniet van het comfortabele gevoel van een volle huid.

Gelaatsverzorging 

‘Soin Dermatologique’
 

Het doel en de kracht van 'Soin Dermatologique' is om de huid weer in evenwicht te brengen en dit zonder parabenen, zonder paraffine, zonder kleurstoffen en is dermatologisch getest.

Weet je niet welke gelaatsverzorging het meest geschikt is voor jou huid?
Laten we dan samen de behoeften van jou huid bespreken op jou afspraak.

 

Plan jouw gelaatsverzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

gelaatsverzorging.jpeg

Gelaatsverzorging 

‘Lift Expert’

De 40'ers, tekenen van veroudering worden meer zichtbaar. De gelaatsverzorging bestaat uit een 100% manuele liftende massage met bewezen werkzaamheid en diep ontspannende momenten om lichaam en geest te resetten. De behandeling verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk en vult de huid op, strijkt rimpels glad en onthult een zichtbaar jonger uitziende huid.

Gelaatsverzorging 

‘Soin Hydra' Global’

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met de ‘Soin Hydra' Global’. Deze nieuwe behandeling zorgt voor een hydratatieboost, een kick van frisheid en directe energie. Droogtelijntjes lijken verminderd. De huid heeft nieuwe energie en uitstraling. De huid ziet er voller en frisser uit. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist. De huid straalt!

Gelaatsverzorging 

‘Soin Cocon’

Bij de behandeling ‘Soin Cocon’ draait alles om wellness en ontspanning en dit samen met een zacht schuimmasker met zeer geconcentreerde werkstoffen. De huid zal nadien stralen met een nieuwe dosis energie.

 
Marble Surface
ontharing.jpeg

Plan jouw ontharing op tijd in.

Maak een afspraak.

Ontharingen

Suikerontharing

De suikerontharing bestaat uit allemaal natuurlijke bestanddelen: water, glucose en fructose. Deze ontharingsmethode is geschikt voor iedereen en elk huidtype. De behandeling verloopt iets trager maar is zachter en er is duidelijke vermindering van de haargroei. En als je last hebt van ingegroeide haren is dit de oplossing.

Ontharingen met warme hars

Warme hars is een kleverige striphars die voornamelijk gewonnen wordt uit naaldbomen. De hars wordt verwijderd met een strip.

 
Marble Surface

Medische pedicure

Bij een medische pedicure of voetverzorging worden de nagels geknipt en gevijld, de nagelriemen naar achter geduwd en de velletjes verwijderd. Ook wordt de eelt, eeltpitten of eksterogen, ingegroeide nagels verwijderd en verzorgd.

Manicure

Bij een manicure of handverzorging worden de nagels mooi in vorm gevijld, de nagelriemen naar achter geduwd en de velletjes verwijderd. De manicure wordt afgewerkt met een verstevigende glanslak op de nagels en nadien worden de handen goed ingemasseerd met een verzorgende handcrème.

Lakken van de nagels

Plan jouw verzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

 
 
Marble Surface

Gelish handen / voeten

Gelish

Gelish is een soort afweekbare gel, aan te brengen zoals nagellak maar is sterker en blijft langer zitten. Gelish blijft ongeveer 14 – 21 dagen, afhankelijk van de sterkte van u eigen nagels. Bij deze behandeling kan er geen verlenging van de nagels toegepast worden. Gelish is de oplossing voor diegene die van verzorgde, mooie nagels houdt.

Plan jouw nagelverzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

 
Marble Surface

Verven van de wimpers

Bij het kleuren van de wimpers lijken de wimpers langer en voller. Deze behandeling is ideaal voor mensen met lichte wimpers.

De kleuring blijft ongeveer 3 – 4 weken.

Duurtijd: 15 min.

Plan jouw verzorging op tijd in.

Maak een afspraak.

Verven van de wenkbrauwen

Bij het kleuren van de wenkbrauwen zorgt u voor meer expressie van het gelaat en komen de ogen beter uit.

 

De kleuring blijft ongeveer 3 – 4 weken.

Duurtijd zonder epileren van de wenkbrauwen: 15 min.

 
Marble Surface

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

Maquillage

De maquillage wordt uitgevoerd met de producten van Pupa Milano. Pupa is een sterk geëvolueerd make-upmerk voor tieners tot een echt beautymerk voor vrouwen die houden van kleur, design, stijl en elegantie.

Make-up workshop

 

Leer jezelf stap voor stap maquilleren met de nodige tips en trucs en dit met een hapje en een drankje.

Plan jouw maquillage op tijd in.

Maak een afspraak.

 
 

Wens je meer info omtrent onze prijzen?

Ga naar de pagina hieronder